Så himla go video, snygga kläder med!
 
I förrgår var jag ute och röjde med Frida och Shane. Frida och jag möttes upp i Kentish Town och drog en burgarlunch på Assembly House. Jag blev irriterad på att de visade fotboll, Frida påpekade att det var tennis. Vidare stack vi till stan och köpte en rygga åt mig, älskar den ryggan. Efteråt drog vi till Shoreditch för ovanlighetens skull och körde krogrunda. Shane anslöt och Clare gjorde en gästskådespel. Vi avslutade med att mellanlanda i Camden på Camden Head och Joe's, sedan blev det att sova. Eftersom jag var den enda som inte hade jobb dagen efter gick jag hem först naturligtvis (ja sant).
 
 
Dagarna innan dess jobbade jag på Black Sabbath och Libertines i Hyde Park som barpersonal. Slutade tidigare på Libertines-kvällen, så jag fick se runt fyrtio minuter av deras set. Oväntat bra live var dem!
Jag har sett Pete Doherty som soloakt och Babyshambles tidigare, men de är ju snäppet mer... out there. Alla förutom Pete i Libertines är lite mer together.
Nu när jag säger det inser jag att jag har sett Carl Barat som soloartist på en liten scen på Peacan 2009. De är verkligen bäst tillsammans, det är min slutsats.
 

1 kommentarer

kurt

10 Jul 2014 08:53

Jag brukar klara skilja fotboll från tennis genom att räkna hur många som är på plan

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv