Jag älskar tiden mellan nio och midnatt. Om man gjorde statistik på vilken tid på dygnet flest bra saker hände tror jag starkt på just den sloten. Just nu sitter jag bara och lyssnar på go musik och kollar på internätet.
 
Gud vilken cheesy inledning. Precis som det ska vara. Hehe.
 
Okej vad har hänt på senaste? En hel djävla del helt enkelt. Jag inser nu att jag inte har bloggat om något annat än Martins student sedan jag kom hem från Stockholm.
 
Vi firade midsommar i Hyde Park med ca 4000 andra svenskar och en hel del förvirrade britter. Jag var otroligt opepp innan vi var där, men det var svinmysigt faktiskt. Härlig festivalstämning. En norsk tjej kom fram och frågade om vi ville ha tårta. Typ alla svenskar i London jag känner gled förbi at some point och sa hej, härligt.
 
På midsommar connectade Klara med Justin som ville att hon skulle köra på några av hans låtar. Så vi drog ut till hans hus/studio och de spelade in lite medan jag sov i köket. Sedan käkade vi vegansallad och pratade musik med honom och hans record label guy.
 
I torsdags spelade Temples, Telegram och Merrylees på the Garage i Islington, självklart var jag och Frida på plats haha. Frida pratade tydligen med Merrylees-människorna i rökrutan, men jag bryr mig inte så mycket om dem. Roligare var att vi hamnade precis vid dörren in till backstage utan att tänka på det, och stog bredvid medlemmarna i Temples och såg Telegrams set. Telegram var för övrigt löjligt bra live. Temples med för den delen, hade lyssnat sönder deras låtar lite, men har börjat lyssna på vissa igen.
 
Var ut med Frida igår i Soho. Om man känner Frida undrar man ju vad hon gjorde ända ute i Soho (halvtimma hemifrån, wuut liksom?) men det var jobbrelaterat naturligtvis. Vi hängde på en sportpub för att se Frankrike-matchen, Frankrike vann. Vi gick vidare till "gangsterbaren" i en källare på Greek Street, har inte varit där på evigheter så det var kul. Vi gick vidare till någon hipsterbar där ölen kostade £5 per pint, men vi hade kul. Där träffade vi en go amerikansk familj, de fick tipset att hellre ha t-shirt än glassiga skjortor om de vill smälta in i Bristol (dit de skulle åka dagen efter).
 
Massor av annat har hänt, men det kommer jag inte på just nu. Idag har jag gjort väldigt lite. Snodde ihop en god sallad, eftersom jag insåg att jag inte har lagat ett mål mat hemma på uppemot en månad.
 

1 kommentarer

kurt

03 Jul 2014 09:32

Du verkar inte lida avsevärt

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv