Såå, har varit lite smått housebound de senaste dagarna. Är sjuk som ett litet marsvin (?).
 
Igår masade jag mig faktiskt iväg till jobbet och drog lite passivt aggressiva skämt back and forth med Alex samt pratade tatueringar och hur man får positiv särbehandling genom graviditet med Fia.
 
På kvällen gick jag hem till Frida och "hjälpte" henne barnvakta genom att dricka vin och kolla på film.
 
Har sett mycket film på senaste, bland annat När Lammen Tystnar som är en ny favorit over here.
Jag är väldigt mörk och svår.
Hittade äntligen "Goodbye Horses" som jag trodde hette "Dead by Horses". Jag känner inget behov av att dumförklara mig själv för det, båda titlarna är lika ologiska. En av kockarna på the Bottle Shop i Paris där jag jobbade lite kort ville spela den i restaurangen hela tiden, så fick den på hjärnan då och sen igen för ett tag sen. Vad är sannolikheten att man springer på den i en film liksom?
 
 
 
Nu kollade jag igenom arkivet för September 2011 och blev alldeles varm. Det var en så fin månad med picknick i Pigalle där jag skrattade så mycket att jag fick ont, solnedgång vid Sacre Coeur, powerkänslan av att kirra nytt jobb i Paris (if you can make it there, you'll make it anywhere), ledighet mellan de två jobben i två veckor i sensommaren med 30 graders värme... Varför flyttade man ifrån Paris egentligen?
 
Jaja, nu blir det någon form av lunch, sen måste jag luska reda på vad Frida har pysslat med eftersom hon är hemlighetsfull.

1 kommentarer

kurt

27 Jan 2014 12:15

Bra att du mår bättre :-)

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv