Jag hade hela förra veckan ledig. Måndag-söndag. Det är rekord för hur många dagar i rad jag har varit i London utan att jobba. Inklusive när jag fick sparken. Förra sommaren var jag på Sverigesemester i två veckor, men nu var jag kvar härborta.
 
Pappa kom på besök och vi hängde runt. Det blev vikingar och James Bond (vid separata tillfällen). Vi åkte på en dagsutflykt till Greenwich och Turner-expon. Vi gick en promenad längs kanalen hela vägen från little Venice till Camden, vilket var otroligt vackert och rekommenderas! Vi åt kina och italienskt. Det var sol hela tiden. Superhärlig vecka. Och så fyllde jag år på torsdagen dessutom.
 
Primrose Hill med pappa. Helt otroligt hur många gånger han varit i London utan att ha besökt den förut.
 
När pappa åkt hem på fredagseftermiddagen mötte jag upp med Frida och Justin för att åka in till stan. Båda påpekade att jag såg lycklig och levande ut, att inte jobba gör tydligen det med folk haha. Vi väntade på Jamie och hans nya tjej Lydia på en rockbar vid Tottenham Court Road som jag aldrig varit på förut. Det fanns livemusik, billig öl i plastglas, och picknickbord i en back alley mellan puben, en replokal och en tatuerare. Jag och Frida kände oss som hemma.
 
Sen gick vi till baren där Lydias systers kille skulle DJ:a senare under natten. Lydias syster kom för övrigt dit helt täckt i body glitter och vad som såg ut som en karnevalkostym. Hennes snubbe spelade i ett glamrockband och såg ut som att han gjorde det också. Vi blev inte så långvariga på den baren, den tidigare lockade tillbaka oss.
 
Gillar att Clare klappar min mage lite. Barnet kommer i höst! (obs: skämt hehe)
 
Resten av helgen spenderades med Clare, Frida och lite annat löst folk. Jag hann träna och sova också, det gjorde inte dem. Det är ett som är säkert.
 
Nu är en vanlig vecka igång igen, men det känns bra!

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv