Hittade det citatet uppskrivet i min anteckningsbok idag (när jag skulle skriva upp en jättekonstig dröm jag hade inatt) och började fundera på vem som citeras. Sen kom jag på att jag hade kommit på det själv. Lite fint tycker jag!
 
 
Tänkte i alla fall meddela att detta body butter från Soap & Glory is the bomb. Jag har väldigt torr hy. Inte lite torr utan nästan så att jag borde gå till en dermatolog haha. Men det här har funkat himla bra och luktar svingott! Behöver inte använda parfym nu, så praktiskt haha.
 
Idag vaknade jag inte och kände mig som P Diddy. Men jag skärpte mig och åkte till Camden för att äta pizza med Debbie, såå gott. Orkade inte hela (så kvinnlig), så ta halva till take away! Fint att ha något att se fram emot.
 
Ikväll blir det bio med Finn, Filth ska vi se. Var länge sen jag gick på bio, så det ska bli skoooj.
En bild på Trafalgar Square från första hela dagen i London. Tagen av mig själv för jag hade no friends, sadness. Hehe.
 
Idag är det 1årsjubileum för mig och London. Samtidigt som det har gått fort kan jag verkligen inte säga att det känns som att det var igår jag kom till mitt hostel alldeles själv. Så otroligt mycket har hänt sen dess. Jag har fått så fantastiskt fina minnen, känt så starka känslor, hamnat i så sjuka och overkliga situationer, mött så många karaktärer och fått några fantastiskt fina nya vänner. Hoppas det fortsätter vara spektakulärt!
 
Har hittills bara umgåtts med Miche och pappa den här veckan. Planerar att fortsätta i den stilen, lugnt och stadigt.
 
Idag åt vi English Breakfast och gick på Art under Attack på Tate. Sen tänkte jag och pappa gå till en bokhandel i en båt, men den var stängd. Så vi gick en promenad och tog en fika i en båt. Ikväll ska vi käka någonstans i Covent Garden. Innan dess blir det power nap!

Senaste inläggen

Arkiv