Har varit huslig igen! Kände verkligen för någon form av "comfort food" som de säger i Amerika, men försökte ändå vara nyttig (poser). Då kändes en kryddig tomatsoppa med majs som ett bra alternativ!
 
Egentligen har jag snott större delen av receptet från Allt om Mat, men jag gjorde den vegetarisk och twistade lite.
 
Kryddig tomatsoppa med majs och borlottibönor! (4 portioner)
 
* Stek 1 hackad gul lök och 2 vitlöksklyftor i olivolja.
 
* Blanda i 400 g krossade tomater, ungefär en halvliter vatten, två grönsaksbuljongtärningar samt salt, peppar, timjan, cayennepeppar, och kanel efter smak. Låt koka i ungefär 10 minuter.
 
* Ha i 4 grovhackade färska tomater, en burk sköljda borlottibönor och en liten burk (kanske 180 g) majs. Låt koka några minuter tills tomaterna mjuknat men inte är sönderkokta.
"give a man a guitar and he’ll play for a day, teach a man guitar and today is gonna be the day that they’re gonna throw it back to you"
 
Hittat på tumlr
 
Grannen har fått tag på en elgitarr på något sätt. Nu har han bestämt sig för att spela samma låt om och om och om igen och klinka på gitarren (utan att spela med, eller spela något melodiskt alls) flera timmar i sträck. Detta hände både igårkväll och nu idag. Skjut mig.
 
Nu sticker jag ut och springer innan jag slår ett hål genom väggen och demolerar gitarrfan.
 
Saknar tiden när han bara högljutt sjöng med i Why do you only call me when you're high med Arctic Monkeys...
Hej!!
 
Ehm.
 
Hur har ni mått på senaste?
 
Jag har i alla fall tagit lite bilder den senaste tiden och tänkte lägga upp dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så mycket snygghet!
 
Haha gillar att det nästan enbart är jag och Miche på alla bilder, inte en Erik i sikte. Eller någon annan för den delen. Lite pappa bara.
 
På bilderna ser vi i alla fall Brick Lane-promenad med Miche, Tribes-spelning med Mariya, Bourough Market-utflykt med Miche, egobild, exotisk fika med Miche och teparty med pappa och Miche. Ja, mycket Miche som sagt haha.
 
Nu har pojkarna åkt hem i alla fall. Saknar dem, men vi ses ju till jul.
 
Idag blir det gröt, sen jobb, sen tacosallad på middagsrasten, sen jobb, sen buggan kanske, sen sova. Sen repeat.

Senaste inläggen

Arkiv