Tänkte glo lite i arkivet på mina gamla boenden. Fick det till att jag har flyttat sju gånger efter att jag landade i Paris. Vet inte om det låter som mycket, men det känns inte som att jag har "flängt runt" speciellt mycket. Hur som haver!
 
 
Mitt första rum på Disney-residenset Pleïades delade jag med finländska Niina. Hon var väldigt into Yoga och åkte allt som oftast till Paris vid 5 på morgonen för att köra en morgonklass innan jobbet. Jag brukade sitta och lyssna på the Kooks, äta småyoghurtar och sätta upp lillebrors konst på väggarna.
 
 
 
 
När Miriams roomie började sno hennes saker kände vi att det var dags att flytta ihop. Vi fick ett nytt rum på Pleïades, i SÖDERLÄGE! Miriam hade börjat datea Florent då och var hos honom nästan jämnt, den perfekta roomien.  Jag brukade mest märka att hon hade varit hemma för att duscha och byta om ibland. Jag brukade äta körsbär, hänga utöver den franska balkongen eller på gräsmattan nedanför i solen. Vi hade midsommarfirande, Lea och jag sprang emellan våra rum för att hälsa på varandra titt som tätt. Jag gick in i fel hus för att jag trodde att Lea bodde där nästan lika ofta.
 
 
 
 
När Miriam och Florent till slut flyttade ihop på riktigt hittade jag en egen lägenhet via Disney i Val d'Europe. Den enda egna lägenheten jag någonsin haft, fin period i mitt liv.
Jag hade namnet på dörren, bjöd Lea på brunch och gjorde fint på min byrå.
När jag slutat på Disney och börjat jobba i Paris så fick jag leta ett bra tag innan jag hittade något centralt boende. Men tillslut så. Det var den flytten som jag började med traditionen att kolla på the Graduate och dricka öl medan jag flyttstädar.
 
 
Jag bodde inneboendehos svenska tanten Eva i 2a arrondisemanget. Mysigt bohemiskt. Svinkallt på vintern, men ändå finaste rummet jag haft. För att inte tala om takterassen, löjligt underbar!
Jag brukade göra sallader och kolla på Big Brother.
 
 
Sen flyttade jag hem till Sverige ett tag. När jag åkte hit till London hamnade jag först på hostel ett litet tag, men det räknas inte känner jag. Efter mindre än en vecka flyttade jag ju in hos det gamla paret Tom och Tania i Crouch End. Jättemysigt var det, hoppas att mina sena hemskomster inte störde dem alltför mycket. De var faktiskt väldigt förstående.
Nu bor jag ju härborta i Archway, men det finns inga bilder på det här rummet än haha. Det kommer så småningom.

1 kommentarer

kurt

28 May 2013 15:50

Vi vill se bilder på rummet i Archway och från nya boendet

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv