För att avsluta Nils Ferlin-serien kan jag meddela att neddragningarna i min privatekonomi har varit till stor del framgångsrika. Målet var att leva på 50 pund den här veckan och det landade på ungefär 55 quid. VG tycker jag ändå att det blir på det. Vilket jag tycker att jag kan känna mig nöjd med.
 
Igår gjorde jag inte så mycket under dagen. Kollade på SATC, sprang till Crouch End och tillbaka, fixade mig och upptäckte att vi hade en husmus i vårt kök. Sa åt Chris att döda den, men han hittade den inte. Så vi får väll leva med den helt enkelt.
 
Sen hade jag den här fina smskonversationen med Debs.
 
Deb: Hey Jess u workin tonight right? x
Me: Hiya, yes i am. x
Deb: Yayyy I bring chocolate haha see u later x
 
Sen drev Claire med oss för att vi båda hade med oss ett helt lager godis, haha. Lite stulen vodka-cola och ett jobbpass senare chillade vi lite på McDo innan vi drog hem. Det är en grej jag älskar med London, alla är så sociala hela tiden.
Sofia gav mig adressen till Fridas blogg när jag letade efter en bild jag visste fanns där mitt hår inte såg fördjävligt ut. På sagda blogg fanns typ tusen bilder där jag faktiskt ser MER än acceptabel ut. Man blir ju en aning bitter att Frida inte är mer aktiv på Facebook.
 
 
Jag och Sofia är sofsistikerade på.. Buggan tror jag.
 
 
Frida och jag är allmänt kattiga i Soho. HAHA LMAFO-mannen träffades på samma kväll tror jag.
 
 
Söta tjejer at the market.
 
 
På bakgården till gangsterbaren i Soho, älskar det stället.
 
 
Jag och min häst.
 
Annars har jag bara jobbat idag. Håvat in pengar som sig bör. Gick till affären. Köpte ägg, mjölk, kaffe och bröd. Blicken jag fick av kassören när han ger en totalen £5.47 och man ba "oh.." Men ja, jag hade faktiskt pengarna. Sen blev det fattiga riddare hemma, men jag kände mig som en kung.
 
Igår efter jobbet gick jag hem och däckade. Några timmar senare tvingade jag mig upp, sa hastigt hej till Chris som jag inte sett på evigheter och fixade mig för att åka tillbaka till Camden.
 
Där införskaffade jag mig fyra Carlsberg och gick hem till Claire (från jobbet), Rosie och Julie (hennes rommies). Julie hade precis kommit tillbaka från en Europa-runt-resa och Claire hade blivit busted by the cops. Men allt var bara bra.
 
Några timmar senare kom vår egna lilla åskboll av energi Debs dit, och sen mysiga Petra också.
 
Vi gick bort till Jazz Kitchen och mötte upp med lite stammisar som ville vara med och säga hej då till Clarie och de andra roomiesarna som ska åka tillbaka nästa vecka.
 
Vi hade askul. Kvällen slutade med mozzarella sticks på McDo, nytt för mig.
 
Och inte mer än 8.50 quid spenderade jag på hela kvällen! Bästa stammisarna som betalade öl.

Senaste inläggen

Arkiv