Amen då hittade jag ett nytt band att ha på hjärnan 24/7. Extra fint när de bara släppt typ tre låtar så att det blir extra repetetivt.
 
Tidigare idag på kontoret:
 
Jag: OH GUUD DEN ÄR HÄR IGEN!!!
A: Vad?
Jag: EKORREEEN
 
Det är en ekorre som tror att han bor på kontoret och är sjukt tam. Sitter och stirrar på en i fönstret. Blir inte rädd när man försöker skrämma bort den. Storstadsdjungeln.
Min enda lediga dag den här veckan var torsdag. Som för övrigt var superfin. Jag och Frida hängde och fick något att fira, så det gjorde vi med pompa och ståt tillsammans med Malin, Bromvin (?), Gregg och lite andra vuxna.
 
Men imagine min opepp inför fredagen. Dock så var det puben jag skulle jobba på, och det blev en extra kort dag. Jobbade bara 11-15. Ville höra något annorlunda än min egen playlist, så jag klickade runt lite på Spotify tills jag hamnade på Muddy Waters och satte på radio-funktionen. Sen blev det bluesdag på jobbet. Jag har aldrig riktigt sett charmen i blues förut. Kanske eftersom pappa har spelat SÅ mycket av det på SÅ hög volym tidigt på morgonen när man vill sova. Men nu kan jag faktiskt se det fina.
 
 
Efter jobbet satte jag mig vid kanalen bland knarkarna och strandraggarna och läste lite. Drog iväg ett sms till Jasmine som jag inte sett på år och dag.
 
Gick hem. Ja, jag gick hem från Camden. Det tar väll en halvtimma men är mysigt i det här vädret. Jag tog en springrunda, duschade och åt jordgubbar med yoghurt.
 
Så fick jag ett sms från Jasmine att hon skulle hänga på Lock Tavern med några kompisar och undrade om jag ville haka. Klart jag ville, så drog dit. Hade bara tagit en snabb öl där back in november. Jag hade aldrig insett att det var en så superb pub! Massa nya människor, vilket ju alltid är kul.
 
Drack dessutom bara tre öl, så jag är verkligen hundra procent fit for fight idag! Loves it!
 
Amen jobbtajm på kontoret snart då, blir bra det!
Det var dags för lite bilder från mitt lilla hem kände jag (och somliga föräldrar har tjatat) så här kommer det. Jag tycer att jag faktiskt har lyckat få till lite hemtrevnad för en gångs skull, är rätt nöjd. Skulle vilja köpa lite blommor i stil med kaktusar till fönsterbrädan också, men är rädd att jag kommer knocka ut dem på gatan.
 
 
 
 
 
 
Ursäkta den härliga bildkvaliteten. Mina favoritbitar i inredningen är nog tyget på väggen (det gör verkligen rummet mycket mer mysigt), ljusslingan och mitt lilla fruktskålsarrangemang. Youpie!

Senaste inläggen

Arkiv