* Samsung Mini reagerar inte bra på vattentortyr.
* Att knacka på sina housemates dörr utan direkt anledning är en bra idé för då kan man kolla på Svampbob på deras tv.
* Om en kastrull i ditt skåp har spindelväv på sig kan det bero på att ingen använder den pga att den fjällar teflon på din fullkornspasta vid kontakt med vatten.
* Teflon är mindre giftigt än arsenik.
 
 
Imorgon blir det jobba och sen söka jobb! Måste hitta ett internetcafé också så att jag kan skriva ut mitt magnifika CV.
Hängde med Fridish idag i Camden och glodde på marknaden. Hon drömde om sitt barndoms Thailand och jag om mina framtida miljoner att köpa alla band t-shirt mitt hjärta behagar för.
Sedan gick våra vägar isär. Fridas ett rakt spår till en play date med au-pairbarnen och deras buddies, min en snirklig stig till ingenstans i närheten av IKEA. Slutade med att jag bittert tog ett konstigt tåg jag aldrig hört talas om till Liverpool Street.
Väl där köpte jag en spektakulär macka på Upper Crust, den rökta laxen med citron fraiche var allt jag behövde för att bli på bra humör igen.
Sedan tog jag en snabbis på Sainsburys vid min tube, eftersom de har ett två för en-deal på Mini Eggs just nu.
Därefter var det dags för en välbehövd omgång tvätt i mitt nya hem. Rummet som, till följd av att lägenheten inte huserar ett torkställ eller linor, nu har alla tänkbara ytor draperade med sagda tvätt. Det är bara i stunder som dessa man inser värdet i att ha många dörrar och utdragbara lådor i sitt rum. Och en upphöjd sängram därtill.
 
Mariya på en pub i Shoreditch igår: "One Estrella, please."
Barkvinnan nickar förstående och går och börjar hälla upp Stella.
Jag: "Det är så svårt att få tag på Estrella här i London."
Mariya: "Ja... Eller vadå, den är väll ganska vanlig?"
Jag: *face*
Mariya: "Vänta, vad beställde jag?"
 
Freudiansk felsägning, elleeer? Vad man egentligen vill ha liksom, haha.
Samma runda beställde jag Tiger. Vad säger det om mig?
 
Dagen har kantats av öppning av pub med träningsvärk i isande temperaturer, hängande med stammis som inte hade sovit en blund under natten på grund av snusbrist som kom dit precis efter öppning för att köpa lite General Loooooose, att alla kunder beställde pyttipanna samtidigt, längtan efter Cadburys Mini Eggs som är min nya obsession, försöka styra upp planer med Frida och Sofia inför kvällen, failande av planer och nu sitta med hummus och gurkpinnar med en nyfylld hot water bottle för att kolla på American Horror Story, förmodligen följt av att jag inte kommer kunna sova.
 
Fick plötsligt ledigt imorgon, så det blir att hänga med Frida och Sofia i Camden om det inte skiter sig igen, haha. Och/eller IKEA-besök. Om jag pallar. Skulle egentligen behöva ett ordentligt lakan till min feta dubbelsäng och någon form av spegel. Plus lite annan skit. :)
 
Random låt som ofta spelas på radion härborta och alltid får mig att le.
 

Senaste inläggen

Arkiv