Det har varit lite Ondskan-känsla över mina helger sen jag började på mitt nya jobb. På lördagar stänger jag nämligen alltid och slutar ca 00.30 för att börja igen vid noon. Inte speciellt trevligt! Men vad ska man göra.
 
Jag just nu.
 
Sen blir det ledig dag imorgon. Blir häng med Frida på dagen. Sen vet jag inte om jag ska kika förbi på gamla puben och kringliggande pubar, saknar folket därborta lite faktiskt!
 
Kolla vem som kikade förbi förra veckan! Carro/Juarlos/Dora! 
 
 
Vi hade massor av kul med marathonshopping, mumier, Camden, turistgrejer som man måste se (för det var Carros FÖRSTA besök i London!!).
 
 
Carros jobb på våra resor har blivit matkoordinatior. Det bästa som hon koordinerade i London var the Breakfast Club, där man kan äta frukost hela dagen! Vi betalade ca 10 pund för en rätt, lite sides och en kaffe. Måste säga att det var otroligt värt det. Dock fick vi stå och vänta en stund utanför eftersom det var kö (ca 11.00 på en onsdag). Men otroligt bra service och fantastisk mat! :)
 
Saknar dig redan Carro! Men vi ses snart igen... ;)
...din manliga chef är brittisk när han är ett svin mot dig hela veckan förutom söndag eftermiddag. Då är han ju alldeles för upptagen med matchen!
 
...din kvinnliga chef är irländsk när hon frågar "did your mother work?"
 
...du är i England när -5 grader beskrivs som "arktisk kyla" i tidningen.
 
Vaknade vid åtta idag av att jag var förkyld och kunde inte somna om. Kände mig som Mumin i Trollvinter.

Eftersom jag är vuxen tog jag på mig min tjockaste tröja och gick till Sainsbury's för att köpa kakor. Nu har jag suttit här i sängen och tyckt lite synd om mig själv i kakornas, Veckans Brott och min täppta näsas goda sällskap. Nu blir det bestämt lite Downton Abbey och en till kopp kaffe.

Senaste inläggen

Arkiv