Nu var det länge sen det skrevs här.
 
Vad hände i Sverige då? Det var sjukt trevligt. Hade fint väder mest hela tiden. Hängde i Stockholm och strosade runt i stan med olika människor mest. Fick äta pappas goda mat, chocka mitt system med att äta kött varje dag. Hänga med min underbara bröder.
 
Åkte ner till Småland och hängde med alla fina människor därnere. Gjorde min första intervju som kommer att publiceras. Åkte på båttur. Plockade svamp. Hälsade på sommarstället Lillhällen och blev supersugen på att flytta dit och rensa ogräs, fixa grustrappa och röja upp. Kanske blir ett projekt till våren.
 
Nu här hemma har det varit jobb-bonanza. Men i förrgår gick jag och Frida ut med Malin, Justin och James. De spelade bara bra musik på the Monarch och vi hamnade i knasigheter som oftast. Skojsigt!
 
Igår gick jag och Jasmine till karnevalen i Notting Hill. Jag vet inte vad jag förväntade mig, men det var fett. Full on gatufest mitt på dagen. Vi köpte öl från Tesco och gick omkring med våra burkar (som alla andra) bland dansare, potheads, familjer och coolingar. Jerk chicken på en trottoar blev det också. Vi kom fram till att det var lite som att gå till en fest man inte var inbjuden till och ha riktigt kul utan att veta vem det är som fyller år.
 
Sen gick jag hem och somnade innan åtta framför TV:n. Vaknade vid tio och kollade på 30 rock tills jag somnade om.
 
Nu ska jag ta mig ut och springa innan det är jobbdags. Kram kram.
Grävde lite i arkivet. Måste bara dela med mig av all snygghet.
 
Filminspelning till Filmkunskapen. Ironiskt att jag ändå ser helt ok ut.
 
Pete Doherty på Peacan, good times.
 
Min muminnäsa var med.
Men oj, vem är bondbruden som smugit in i fotoalbumet? lol
 
Erik är samma size som en cocker spaniel.
Snygghetsmässigt var alla i högform den julaftonen.

Kina!!

Ahw Carro!
 
Minns inte att jag var så blond.
 
 
 
Trots att det bara är min fredag idag så har jag redan haft en superbra helg! Snart bär det av hem från jobbet och vidare till Sverige! 

Senaste inläggen

Arkiv