Igår var det Claires sista arbetsdag, ledsen i ögat.
 
Men vi stannade i alla fall efter jobbet och tog några pints. Sen hade en stammis hört att ett Beatles cover band spelade på Annie's i Kentish Town så vid drog dit. När vi såg att det var typ barn som stod och laddade för att gå på kände vi att det nog skulle bli en kul grej, men inte så bra. Men vi blev väldigt överraskade när de faktiskt var SJUKT bra! Det bästa cover band jag någonsin sett faktiskt! Han som var mest Paul hade verkligen hela grejen med ögonbryn, minspel och dans down. Och bara faktumet att de var så sjukt tajmade och sjöng så bra... Kommer inte över det. Silver Manatees hette dem!
 
Sen gick vi tillbaka till jobbet (ja) och tog lite mer pints med Debs som mindade baren. Helt plötsligt bestämde sig Jerry för att ge oss en hel flaska vodka, den galna gamla djäveln. Sen blev det privatfest i puben ett tag med dans, milt slagsmål och blödiga diskussioner.
 
Vi slutade i kanadensarnas lägenhet med att Debs stod och dansade själv medan Claire försökte försäkra sig om att jag verkligen skulle ta hand om Debs när hon åkt hem till Kanada.
 
Jag tog mig i alla fall för att få Debdeb på bussen hem, och sen tog jag min egen hem. Sen chillade jag med Chris, Gary och den nya tjejroomien (som jag tappat namnet på nu, awkward) tills typ halv 6. Sen gick jag och la mig, men insåg att jag inte hittade mobilen och kunde inte sova. Jag fick helt enkelt kolla på Donnie Darko.
 
Nu har jag duschat och druckit kaffe. Har lite blandade planer idag. Men det enda säkra är att jag ska tillbaka till puben och leta efter mobilen, sen köpa godis och med största trolighet träffa Fridaleinen som jag saknat så innerligt medan hon har varit i Norway!!

1 kommentarer

kurt

02 Apr 2013 09:54

Hoppas du hittar mobilen

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv