Förra veckan var ganska intensiv, hence the no bloging.
 
Jobbade varje dag utom onsdag som var min födelsedag, woop woop! Fick många fina presenter (mestadels efterlängtade pengar) och fick besök av efterlängtade pappa mellan tisdag-lördag!
 
Vi gick på en massa svinbra restauranger, David Bowie-utställningen på V&A (rekommenderas!), drack årets första öl på uteservering och sånt där. Svinkul! :)
 
Glömde nästan bort att Frida hade besök av crazy Paulina (som bodde här i höstas) och Hanna från Sundsvall, så vi gick ut på tisdagkvällen efter att jag sagt godnatt till pappa. Ganska överraskad att de hann med flyget nästa dag!
 
Sen har jag ju börjat på ett nytt jobb på deltid. Kontor. Tygfåtölj, ingen egen telefon. Hehe. Men jag trivs superbra, hoppas jag överlever provanställningen! ;)
 
På lördagen fick vi i baren agera catering till chefernas sons 30årsfest! Det var kul, gillar när det är bussy på jobbet ju. Dessutom fick jag besök av gulliga Jakob och Sabina precis när jag skulle sluta. Så då köpte chefen några pints åt mig, vilket ju sällan sitter fel!
 
I förrgår hade vi 19 grader och sol, så efter jobbet satte jag och Frida oss först på Camden Heads uteserering och drog senare till min trädgård och njöööt.
 
Igår hände mest jobb. Idag blir jag ledig! Så det blir gött. Men nu ska jag skypea med mamma! ;)

1 kommentarer

kurt

16 Apr 2013 17:28

Gillar bilden

Kommentera

Publiceras ej

Senaste inläggen

Arkiv