Imorse var klockan ställd på 5.50. 5.50 gott folk! Alla som någonsin har varit i närheten av mig under tidiga morgonar vet att det inte är bra för mitt humör. Men mitt nya fördelaktiga jobb kräver det när man har dagpass, sometimes you gotta do what you gotta do!
 
 
Sitter i sängen och missbrukar kaffe och weheartit. Kanske går jag ner till Archway och köper lite choklad senare också. Jag har börjat acceptera att choklad är mina ciggaretter. Jag kan ju inte vara perfekt liksom. Hohohihihaha.
 
 
Så mycket spännande än så verkar inte min fredagkväll bli. Ska försöka jobba upp motivation att skriva lite på en novell senare. That's it.
 
Frida och jag (och vår side-kick hunden Jack) har umgåtts rätt intensivt de senaste dagarna för att ta igen Fridas sjukdom förra veckan. Inte så mycket öl har förekommit alls faktiskt (bilden ignoreras) utan mest chillerill! Bra för plånis och hälsan. Har ju beachen att tänka på beträffande både och, måste ju inte bara se acceptabel ut utan måste ju även lösa transport till en strand, höhö.
 
Inget mer svammel nu, ska kolla film och somna. Sen öppna pub imorgon. (Y)
Jag: Men du vet? Skräckfilm... Eh... Jättelång följetong..?
Mariya: JA! Human Centipede?
 
Satt återigen i Soho och fikade med Mariya i solen idag. Klagar INTE på det vettu! Fint att kunna vara utomhus i bara t-shirt när det typ snöade för en vecka sedan. :)
 
Nu blir det att kämpa med godissuget (ja, allt godis du hade med dig är slut, pappa) med lite macka och peanut butter till en film och sen somna tror jag bestämt.

Senaste inläggen

Arkiv