Från när jag hade besök av Carro in Paris!!!
 
Yes då drar jag och lilla Carro till Rom på onsdag dårå!
 
Mest spontana resan jag har gjort, måste erkännas! Ska bli svinkul.
 
Idag ska jag till biblan som captain square pants, sen ska jag till mamma och äta.
Jag är väldigt nöjd med min semester/arbetslöshet hittills!
 
För ett tag sen var jag i Småland en vecka, vilket var första gången sen nyår 10/11! Fick träffa plastbrors nya tjej, träffa många härliga landetmänniskor som jag inte sett på länge, se min plastsyrras skola och låna hennes kompis häst så att vi kunde rida ut, och äta svingod (verkligen SVINGOD) thaimat.
 
Sen var jag i hos Miriam och Florent i Annecy förra veckan. Älskar det landet, ska lätt flytta dit igen någon gång.
 
Sen har jag gjort vanliga grejer hemma. Men jag har verkligen hunnit med att träna ordentligt (skulle säga äta ordentligt också men... nja), storstäda... Sånt man vill men aldrig "hinner" liksom. Tog till exempel min hemliga gång i rummet som jag har till förråd. Har inte städat där sen vi flyttade in för typ 7 år sedan och bara slängt in allting, så det tog sin lilla tid att få allt i fint märkta påsar och lådor. Men nu är jag löjligt nöjd med mina töntiga lappar. (square)
 
Den här bilden symboliserar att en helt ny värld har öppnat sig (inte ett uns ironi).
 
 
 


Jag borde nog bara skaffa en tumblr egentligen. Men det känns bara inte som min grej riktigt (läs: jag skulle få en av mina perioder och gotta ner mig i nörderiet ännu mer än jag redan gör).
 
Är suuuupertaggad på London just nu! Ett äventyr!
 
Ska boka hostel och biljett så fort planering inför min låtsassemester börjar falla på plats.
 
Låtsassemestern (läs:arbetslösheten) började i fredags. Jag gav fyra dagars uppsägningstid (inget kontrakt), och alla tog det svinbra. Jag var jätteskakis när jag sa upp mig, men alla sa grattis och var skitgulliga om det trots att det inte var superbra timeing. Så mitt råd till alla, ta steget! (och ta i trä när ni säger sånt) ;)

Senaste inläggen

Arkiv