Hej, mitt vinterland!
 
Dålig egobild inför en LYCKAD utekväll. Har på mig min kavaj-grej från myrorna som jag köpte typ 2010 och använder jämt när jag går ut. Gamla Bettan. <3
 
Trött på grund av sömnbrist sedan flera dygn tillbaka vaknade jag igår, tjurig över att ha behövt gå tjugo minuter från nattbussen på vägen hem efter den enda utekvällen hittills här i London som inte har varit lyckad. Jag slängde upp håret i en hästsvans, slängde på mig lite smink och åkte iväg till Hyde Park för att möta upp mina (ironiskt nog lite äldre budsters) och se Winter Wonderland!
 
Det var asnajs därborta! Massa god mat och goda snacks, mulled wine, attraktioner för de mindre panka, härlig julmusik och fin stämning. Rekommenderas!
 
Sen gick jag till jobbet vid 16. Där kom en tjej fram och frågade om hon kände mig, och jag sa att jag kände igen henne lite också. Sen visade det sig att hon är barndomsvän med en kompis från gymnasiet, men vi har typ träffats max 1-2 gånger på fester för cirka tre år sedan. Nu pluggar hon tydligen i Glascow och är ihop med en gammal vän till Johan som också jobbar på puben. Life, you can't make this stuff up!
 
Sen blev jag hemsskickad tidigt pga brist på gäster, så var hemma vid typ 21!! Omg liksom.
 
Och idag är jag ledig, nästan helt utan planer. Skönt faktiskt!
 
Just nu håller jag på att tvätta, sen ska jag laga mat för hela veckan och kanske käka koreanskt med lite folk.
Sitter och äter min halvdåliga couscous och lyssnar på Angus Stone som jag upptäckte idag. Jag är inte riktigt i form idag. Nog för att jag sällan blir bakis, men efter tre utekvällar i rad börjar jag bli lite seg.
 
Dessutom var jag uppe ganska tidigt i morse för en flatshare-visning i Hammersmith. Förmodligen tar jag inte rummet, men gillar verkligen området, så ska försöka hitta något där.
 
Ikväll ska jag in och jobba 18-22, känner lite "varför inte" inför det. Men först får jag nog ta en powernap.
 
 
Sleep tight!

Senaste inläggen

Arkiv