Ugh, ogillar verkligen att vänta. Jag vill att allt ska hända nu! Var redan efter en vecka i Sverige irriterad över att jag inte hade ett fast jobb.
Inte för att jag var arbetslös, jag hade vikariejobb lovat sedan två veckor innan jag gick på planet.
Nu har jag fått ett caféjobb lovat av en caféchef, men hennes chef måste i sin tur ringa mig för att ordna tid att skriva på papper men det segar. Ganska frustrerande!
Aja, vi knackar i trä på att det blir av (snart) helt enkelt.Igår var jag mattant för en dag. Det var spektakulärt.

På kvällen gick jag på mage-rumpa-lår-pass, det var fett scary. Skivstång, vad är det likom? Men måste säga att gymmänniskor är mycket snällare och hjälpsammare mot nybörjare än jag hade trott att de skulle vara innan jag gjorde den här provveckan (life changing, heh).

Idag har jag gjort typ ingenting. Förutom att skypea med Miriam precis. Saknar henne vääldigt myckeeet! Att kolla på fransk TV i Montrougelägenheten med äcklig fransk kinamat, hahah.


Mamma hade fått ett enveckaskort från sitt gym att ge till någon och gav det till mig!

Var där med henne ikväll på Body Balance. Senaste gången jag var på ett gym var jag typ sju år och var med när mamma köpte ett friskiskort som hon aldrig använde. Var från början, och är fortfarande lite obehaglad av alla supertränade människor på gymmet.

Men själva passet var jättebra! Trodde det skulle vara lite tantigt, men det tog faktiskt!

Lite lite kondition kanske, men jag kan ju faktiskt inte ALLTID träna det.


Sitter och hör pappas donande musik (surprise) och kollar på något tjockisprogram på tv om en brittisk tjej som bara äter potatis.

Dagen har bestått av min första hela (8h) arbetsdag sedan tidiga september i fjol. Vikkade som resurs i en 1a, helt ok.

Igår var dock najsigare med två timmar på mysig lunchrestaurang som runner. Restaurang är verkligen sååå mycket mer min grej än barn.

Känner verkligen, verkligen, verkligen för att göra något redigt skoj nu bara också. Typ utegång eller fajk. Wink wink, nodge nodge till träffade.

Senaste inläggen

Arkiv