Tror jag ska ta och skaffa mig en lotus-tatuering! Troligen som en av de lila blommorna på första bilden, men i svartvitt, eller lite mer detaljerat som på den andra.
Tänker mig den på ankeln. Känns som den bästa platsen om man vill visa den ibland men inte alltid.
Så nu får jag vänta på att något extra bra händer eller så, så att den kan bli lite ett fint minne!
lotus, tatuering,
Guten abend alle leuter!
 
Fint att inleda på tyska iom att jag var på gympass hos den tyska tränaren idag. Och även fick choklad från pappas nederländska jobbkompis, tack Jurgen liksom.
 
Men i alla fall, tysk tränerska. Asbra, hon är badass men ändå hjälpsam med mig som är typ dummie på allt gymrelaterat. Gillar dock MRL-passen bättre än Cykel+Core som jag var på idag (intresseklubben antecknar).
 
Annars idag har jag fikat med lilla Carro! Asmysigt att se hennes bältdjursögon och snacka skit. In the sence of att prata om allt liksom, inte snacka skit om folk. Känns sååå 08/09, pfft.
 
Bild på oss som även den är ganska 09 om jag inte gissar fel.
 
Har även rostat kikärter. Jodå, minsann. Mycket gjort idag. Och inget ska redigeras bort, nej nej. Jo, mitt överjag säger mig att det är dags att sätta punkt här.
 
Tschüss!
 
Carro, bältdjur, mat, träning, tyska,

Ett "belle photo" av mig enligt en fransk. Säger nog rätt mycket om hur bra jag blir på bild annars. Sandra och Anthony är ju däremot fett fierce!

HIYA!

Länge sen sist! Lite update då?

Sitter och försöker äta chips och pappas fläskfilégrejs parallellt med att typ göra allt annat.

En av dessa alla andra saker är att kolla upp vilket pass jag ska gå på gymmet imorgon! Frikkin najs att få göra något jag inte behöver presera bra i! Eller ja, inte på ett jobb-sätt i alla fall.

Jobbar på det där caféet på söder som jag kanske eller kanske inte skrivit om tidigare. Tio timmar idag utan att sitta ner, asmys vare! Men alla är astrevliga och pedagogiska så de najs!

Annars var jag på soirée med tre franskar från Disney igår här i Stockholm. De var på eurotrip och passerade genom stan. Det var ascoolt att träffa dem igen, men det är så sjukt konstigt när ens två universum möts! Det var samma när svenskar kom till mig i Paris, men det känns ändå ännu mer udda att sitta på Medborgarplatsen och prata franska över ett glas vin liksom, haha.

Nu ska jag återgå till ätandet då! Natti natti! (eller nått)

Senaste inläggen

Arkiv