Vill börja boka alla resor jag vill göra i höst för annars kommer det bli onödigt dyrt. Har i mitt huvud bestämt sedan kanske två månader tillbaka att det ska göras i september, men nu när det ska bokas blir jag feg.
 
Tror anledningen är att jag under min korta sejour i vuxenlivet lärt mig två saker.
 
1. Väljer du mellan alternativ för att stanna länge eller kort tid, välj alternativet för lång tid. Oftast är man kvar längre än man tror.
 
2. Har du något helt ok på gång så ska du inte ha så bråttom att bryta det. Se inte sådant som en självklarhet.
 
Just nu kan jag känna att jag trivs helt okej på mitt jobb. Jag är hemmastadd i Sverige (duh). Men samtidigt känner jag mig svintråkig som skriver så, jag älskar ju att se nya platser och möta nya människor och sådär.
 
Men att boka flyg känns så himla definitivt... Svåra beslut det här!
 
 
 
 
 
 
resor,
 
Var ute med Carro en snabbis igår och hade väldigt kul! Dels för att hon har varit i Frankrike en vecka (avis) så det var ett tag sen sist vi sågs, dels för att vi gick till Hellströms som verkade ha någon form av nostalgikväll (bäst musik?) och dels på grund av lustiga medmänniskor. Måste göras om snart!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, men en grej jag gjorde var att bläddra igenom Elin Klings tidning. Jag vill inte vara negativ men det gör verkligen ont i mig att hon får betalt för att skriva. Det är ju inget flow i hennes texter alls? Jag vet inte hur det är för andra, men jag behövde läsa igenom vissa stycken i hennes ledare flera gånger för att förstå vad hon ville ha sagt.
Men jag ska inte vara bitter. Uppenbarligen uppskattar andra sånt... språkbruk? Och det är ju jättebra att hon får jobba med det hon älskar. Bra för dig Elin!
 
Nu ska jag lyssna på Filip & Fredriks podcast och sen sova. Måste öppna imorgon och är helt seg efter att ha varit ledig i tre dagar.
 
 
Elin Kling, hellströms, språk,
 
Dit ska jag i augusti! Är rätt exhalterad över deeet!!
Det coola astronomiska uret, den suspekta judiska kyrkogården, Kafka, fin arkitektur, god öl, ett land jag aldrig varit i förut. Livet på en pinne!
 
kafka, prag, resa,

Senaste inläggen

Arkiv