Besvikelse: Var assugen på sån påläggskorv som finns i Sverige som man skivar själv. Hittade någon form av saucisson som liknande ut och var så god att jag typ ville döpa en gata efter den eller något. Nu såhär några dagar senare har den uppenbarligen blivit gammal och luktar typ bajs.

Fundering: Varför finns sockerkaka? Det smakar ingenting och är jätteonyttigt. När man är på någon form av kalas (för sockerkaka förtärs ju sällan på rejv) känns det som att man liksom tvångsmässigt äter sockerkaka innan man äter tårta för att verka svensk och odekadent. I say FUCK IT! Ska du äta onyttigt ska du göra det ordentligt (för jag är hälsoexperten nu när jag gått en dag utan godis eller chips).
Somliga sweet-pants kommer hit NÄSTA VECKA!! Är sjukt taggad!! För hon ska ha med sig LÖSGODIS!! Hehe nej mest för att ses och visa henne stan. Men mycket för lösgodiset också.

Jag älskar att göra turistiga grejer här i Paris, för då minns man att man bor i en lite mer intressant stad än typ.. Säffle. Det blir ju lite mycket bla triumfbågen, bla Notre Dame, bla Eiffeltornet annars när man ser det varje dag. Så det är kul att se turister se det för de blir ofta mer taggade.

Jag minns dock att jag typ inte hade sett Eiffeltornet förens efter säkert en eller två månader här. Men då bodde jag ju ute i bushen. Och brydde mig ytterst lite. :P

Efter att jag hämtat barn idag ska jag hem till Miriam. Klarar inte av att vara hemma, katten driver mig vansinning. Är verkligen en hundmänniska.Jag trodde de bara sa Happy Hour med franskt uttal (som med typ.. brownie) men tydligen inte.

Jag och Miriam tänkte ta en båttur igår, men skippade det när vi insåg att det kostade 13 euro.

Istället gick vi en promenad vid Seine, drack lite Bloody Marys och såg The Devil Inside. Älskar att gå på bio i Frankrike, alla garvar när det är unintentionally roligt. En riktigt rolig dag!

Nu är ungarna hemma igen, så jag måste ta hand om dem idag. Så jobbigt med första dagen efter "semester". Inte för att jag kan se på det här som ett riktigt jobb, men ändå.

Senaste inläggen

Arkiv