"Endast ett handbagage är tillåtet per passagerare (exkluderat spädbarn)."

Handbagagerestriktioner för Ryanair platsreservation (standardiserat mailutskick)

Men vad händer med spädbarnen då? Får dom ha tio handbagage? Räknas de som handbagage? Förvirringen är total.

I alla fall gick det bra hos familjen igår. Ska med mamman och hämta de små liven från skolan idag så vi får hoppas att det rullar på det med. Sen blir det krubb med Miriam i vanlig ordning. Hehe känns som att vi umgås var och varannan dag numera, men nu har det faktiskt gått hela två dagar så det blir mycket att catch up on. ;)
Idag ska jag fika med nannyfamiljen, och träffa barnen för första gången. Jesus christ! Jag är så nervös. Men det går säkert bra.

Det känns som att en dag inte blir riktigt fullbordad om jag inte är supernervös under någon punkt.

DAGENSCH!

Dagens "jamen man kanske skulle skaffa en..." :
...kortärmad jeansskjorta? eller är det för trashigt?
Dagens låt: Så soeet.

Dagens VILL HA (med enbart versaler): De fina skorna som finns på Pimkie. Men grejen är att dom kostar 37 euro, och i det rådande ekonomiska läget innebär det i princip att jag har tömmer hela shoppingkontot för oktober med att köpa dem. :( (pimkie.fr har ingen bild tyvääärr)


En ava anledningarna att man faktiskt måste gilla att bo i Val d'Europe lite är vem det än är som väljer musiken i köpcentrumet. Dom kör en härlig mix av My Way, Putting on the Ritz, jazziga versioner av Eye of the tiger och Smells like teen spririt, Pete Doherty, och då min personliga favorit: Moon River, made famous by Breakfast at Tiffanys.

Dagen idag började med att gå till Pleiades och kräva dom på ett papper för att f tillbaka min deposition på lägenheten där. Sedan tog jag mig till Disney där jag fick gå backstage utan kort. Kändes mycket som att ngon skulle busta mig bakom varje hörn. :P Jag och en spansk snubbe i samma ärende gick i alla fall till cash control och fick våra pengar. Sedan gick jag till restaurangen och hälsade på. Det var sjukt ödsligt och underligt där. Jose var där och var frustrerad på småglinen från köket som hade gästframträdande vid the counter, men var snäll och gav mig massa gratissaker (fattas bara). Willem var där också och var lite sällskaplig.

Sen åkte jag in till stan för att kolla en flatshare som sagt. Den var rätt najs. Helt ok område kände jag och roliga italienare som bodde där. Men dom ville gärna att man skulle kunna garantera att kunna stanna ett år så vi får se om dom väljer mig.

Och nu har jag käkat Cordon Bleu och Cole Shlaw (?), it was very najs.

Senaste inläggen

Arkiv