Igår var jag först på jobbet och fick höra av Guiseppe (italienare med världens gudfadern/New Yorkdialekt på engelska) att han tydligen känner Robert Deniro och Al Pacino och att han nu ska göra Tom till movie star. Jag vet inte hur mycket jag tror på detta, men fint ändå.
Sen åt jag kinamat med Lea och Miriam på det vanliga stället, så sjukt god mat!

Ledig idag! Tjockt najs. Lite surt dock när jag insåg det igår och ba "gud jag har inte planerat något!?". Men det är najs. Köpte två fina toppar och lite nödvändigheter i Val d'Europe och har börjat läsa boken Igelkottens Elegans. Den är precis lika pretto som den låter, men det uppskattar jag i en bok ;)

Omg hade inte ens tänkt på att det är sommarlov om två veckor typ. Bittert. :P
Igår var verkligen en trevlig arbetsdag. Man tog en svängom bakom disken med en kollega till de ständigt spelande Disneytonerna och tumbrottades med lite för mycket inlevelse. Idag var det jobbigare. Kunder hela tiden. Gud det kommer inte bli lätt i sommar alltså. Men tur att man jobbar med roliga människor i alla fall!

Just nu är jag hemma själv. Med mitt sjätte CSI-sinne kan jag detektera att Miriam har tvättat, duschat och bytt skor innan hon åkte till Florent. *Och vinnaren till mest creepy mening i bloggandets historia är...*Från vänster Lea, Miriam och jag. Kände att det var dags att hänga ut dom på internet.

Senaste inläggen

Arkiv