Här är min skinnjacka som pappa har köpt till min födelsedag! Taaaack pappaaaaaa! I love it. Den känns perfekt. Jag är mycket kinkig med jackor, så när jag provar en som jag känner mig bekväm i måste jag nästan ha den. Vet inte om det är så att jag känner mig bekväm i snygga eller fula  jackor, men det känns oviktigt. ;)
Jag ursäktar alla toabilder med att jag inte har fattat självutlösaren på kameran såhär efter typ två år. Hehe.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på Those Dancing Days. Man måste ju passa på att spela på högtalarna istället för hörlurar såhär när man är själv i lägenheten, hoho.
Serris är ju det området jag bor i då, men alla områden här runtomkring ser ungefär likadana ut. Vackra franska hus och trädgårdar, mycket vårblommor, fågelkvitter.. Fast det sistnämnda kommer ju tyvärr inte med på bild. Och Boel hade rätt, dom låter annorlunda här :OEtt random fint hus där Niina tror att det bor en rik dude som hon ska landa.Så fina och luktar så gott!
Här är vår byhålas centrum. Lite Emmerdale gone Frankrike är stämningen. Fast med craziness och Disney i hörnet.

Jag hade gärna lagt upp fler bilder, men mitt internet vill inte mer nu.

Igår gick jag då först på en liten promenad och sen ringde Lea och undrade om jag ville ha sällskap eftersom jag sagt att jag skulle till Val d'Europe och shoppa, och jag sa självklart ja. Så vi gick runt där halva dagen och jag köpte en rosa väska, en rosa, t-shirt, en rosa kofta och en rosa krukväxt. Barbie! Heh.
Sen klippte jag håret på Franck Provost (tihi). Misstänker att det är ett lite tantigt ställe att gå till, men jag vill ju ändå bara klippa topparna så sak samma. Grejen var ju att bara en på hela stället pratade engelska och hon var ju upptagen, så jag förklarade för henne att jag ville klippa max två cm och sen översatte hon till min frisör. Villket kändes lagom stadigt, men det blev helt ok. Även om frisören gick helt bananas med kammen och glömde att mitt hår kanske sitter fast i mitt huvud eller något. Kulturkrock <3 Eller något. Har svårt att skilja på kulturkrock och allmänt dålig service, men ja.

Idag jobb och sen tvätt. Måste tvätta! Och måste fixa jämna pengar till automaten också. Damn it.
Igår gav jag och Miriam oss ut för att hitta IKEA. Det var en solig vårdag så det var inte så jobbigt att vi inte hade en aning om hur vi skulle komma dit. Vi åkte till tunnelbanan som såg ut att ha samma namn som en stad ganska nära och åkte med förvirrande bussar därifrån. Tunnelbanan och första bussen kändes verkligen som gettot, men sen kom vi till värsta mysiga området som hämtat ur fantasin om hur franska småstäder ska se ut. Och sen hittade vi ju då IKEA där vi köpte filtar och stekspadar och ljus och fjärilar att sätta på väggarna m.m. Det blev rätt fint tyckte jag.Sen åt vi ju självklart Swedish Meatballs och köpte på oss ett lager med gifflar, ikeachoklad, marabou och så vidare. Och träffade en svensk tjej som jobbade där.Jag hade premiär för Marc Jacobs t-shirten också, cus that's just how i roll. Hehe nej.

Senare på kvällen mötte vi Alain och Lea och gick på Rango, på engelska. Sweet engelska.. Den var verkligen rolig. :P

Senaste inläggen

Arkiv