Chillaxar just nu bakom vår basketplan och solar med datorn och en muminbok. Så konstigt att jag inte har solat mer iår, detta är typ andra gången. Förra året var det ju verkligen en heltidssysselsättning för mig. Kan bero på att jag var arbetslös och hade en trädgård för mig själv.

Ikväll är det tydligen någon form av Castmember Party som ALLA ska gå på. ugh, hatar sånt. Men ska dit med Miriam och äta och sen dra typ. När tackade man senast nej till gratis mat liksom?

PS. Tydligen la blogg.se aldrig upp detta inlägget så slänger upp det nu igen. Kan tillägga att jag efter att i en vecka öst värdefull bandbredd på att ladda ner Land of the lost inser att jag laddat ner den dubbad till italienska. Intressant. DS

Jag lyckades i alla fall ta mig till Buffalo Bills Wild West Show härom dagen med Leas familj. Kul att prata lite danska btw, ett språk jag fattar ungfär lika bra som franska. Jag hänger med helt ett tag och sen hoppar liksom förståelsen ut ur spåret och jag är helt lost. :P

Men åter till showen. Den kan jag faktiskt rekommendera att gå på, speciellt om man har en sjuåring med sig. Tror min kusin William hade dött för den. Kanske, om han kommit över bristen på Lego Star Wars-karaktärer.

Jag tyckte ju mest att trixen med hästarna var coola. Hoppa upp på en galopperande häst i farten och sånt. Jag klarar ju knappt att sitta upp på en stillastående barbacka d-ponny. Någon gång i livet ska jag definitivt lära mig western-ridning.

Dessutom var maten god, speciellt för att vara Disney-mat.
Ja ikväll firade vi då midsommar här. Miriam och Johanna hade lagat mat HELA DAGEN, på riktigt typ. De var asgott. Mest spanskar firade vi med men det är ju också för att spanskar tenderar att bli flera.

Sen dansade vi små grodorna runt någon finsk. Bara en sån sak. Udda kväll.

Nu kom jag upp och skulle kolla min bokningbekräftelse för Buffalo Billshow på måndag och tanken slog mig att jag skulle kolla så att det inte krockar med jobbet. Gissa om jag inte jobbar stängning? Och jag har redan betalat 52 euro. Fett värt. Får försöka byta shift med någon. Gud, det är så typiskt mig. :P

Nu ska jag väll sova lite och sen JOBBA. Lika kul varje dag. Okej det är rätt kul oftast :P


Senaste inläggen

Arkiv