Älskar saker med retarderade namn. Typ le petit McWrap Ranch och vår Three Cheese Salad. Varför göra dom stackars anställdas liv så svåra liksom? :P

Aja, inget har hänt. Häromdagen käkade jag och Lea brunch, det var najs. Hon kom till min dörr med frukt, bacon, ägg och lite annat. Sen slängde jag in Baby Bel och knäckebröd med Philadelfia i mixen. Skojsigt.

Har fått en ny jobbintervju! På en restaurang bredvid Jardin du palais royal. Ska bli kuuul.

Annars jobbar jag på typ. Stängning hela förra veckan och denna veckan också, förutom lördag då jag slutar åtta istället för elva. najsness.

Sen är jag ledig söndag, måndag. Lär bli någon utegång i samband med det hoppas jag. :)
HAHA. Ok jag ska skärpa mig.

Lite mer observationer om Frankrike.

1. Dom enda som gillar PDA mer än franskar är asiater. Fyfan vad obehagliga dom är.

2. Jag hade inte riktigt en tvåa.

Igår åt jag och Lea asiatbuffé i Torcy, fyfan vad gott det var. Jag hade varit smart den här gången och laddat med att inte äta på hela dagen också. Förutom en Mcdonaldsmeny då men.. Det mättar ju inte direkt.

Idag ska jag träffa Miriam, Alain och Lea och så ska vi essen gehen i Disney Village. Ah, Disney Village. Där allt är dyrt och ovärt. Men vi har rabatt så det känns värt.
Sitter för tillfället och gör min dator snäppet skabbigare på Macdonalds med mina klibbiga fingrar. Det är ju redan typ omöjligt att trycka på å eftersom det ligger en kopiös brödsmula därunder. Varför sitter jag på McDonalds med datorn och blir utstirrad av alla japanerna hör jag ingen undra. Jo, därför jag har inget internet i min nya lägenhet. Sånt som normala människor kollar upp innan dom flyttar, men inte jag inte. ;P

Take a walk on the wild side :O

Ehm ja. I veckan har jag gått ut med Miriam, Elodie, Florent, Igor, Hilal och resten av den högen, sen med Åsa, Josefin och Emma som var i Paris bara sådär och sist men... minst* med nya sommartjejerna från jobbet.

* Vi gick till baren i Disney Village, därför känns det som minst.

Livet på Disney, livets stora cirkel går vidare. Dramatiskt ju.

Nej nu ska jag väll dricka upp min cola, söka lite mer jobb på Craigslist och snacka lite mer skit med Carro. Laterz skaterz

Senaste inläggen

Arkiv