Idag var en bra dag. För efter den här arbetsdagen kommer ingen första dag på jobbet någonsin toppa den i akwardness. Det är såå pinsamt att inte fatta vad folk säger när man är en over-achiver som mig (sa hon och stavade fel). Men just därför är det väldigt skönt att dom har humor, inte dryga alls faktiskt!

Och jobbet är ju mer att göra saker än att prata, så jag fattade när dom visade mig. Jag fick tömma borden på disk och soptunnorna på sopor idag, det var inte så tråkigt som man kan tro. Tiden gick rätt fort faktiskt. Men nu luktar jag lite suspekt. :P Fick lite flashback till Cemi sommaren 09. Det var härliga tider det. Fika på betald arbetstid och sova i bilen på väg till soptippen. Ja ja. Nu blir det nog att kolla på en film eller något och sova. Framförallt sova. Är helt död. -.- <--emosmiley!!!Min nya tatuering. Den symboliserar min period här i Frankrike, att även om mina ben är vingliga kan jag stå på dom.. och självklart även min passion för Disney.
;P
The team (jag och människorna jag lärt känna) gick bara en snabbis på Disney idag för det regnade som faan! Vi åkte Space Mountain bara, men den var cool. Den är inomhus och släckt men med projektorer med stjärnor och galaxer och sånt. Man undrar ju hur den ser ut när det är vanlig belysning därinne. :P

Sen åt vi på planet Hollywood och såg True Grit, på franska såklart. Det är lite mer av en sport att se en film på ett språk man inte helt förstår, hehe.

Imorgon blir första dagen på jobbet. Misstänker att det kommer bli sjukt awkward, för det är det ju alltid första dagen. Men jag tror att jag ska köra på att vara så positiv som möjligt. Så länge jag verkar taggad kan dom inte klaga så mycket känner jag.

Nu ska jag spela Betapet med Erik, som vanligt dårå... ;P

Lite härlig musik som jag redan fått på hjärnan eftersom den spelas överallt...
Undrar om jag stavade det rätt där. Gud vi har lärt oss om hygien i köket och om kassan idag. Det var rätt klurigt på franska, plus att vi hade små skriftliga prov. MYYYSIGT.. c'est pas grave.

Fick min rumskompis idag! Hon är från Finland och verkar trevlig. Härliga tider strålande tider.

Imorgon ska jag och några till gå på Disneyland på vår lediga dag (bara för omväxlings skull liksom :P) och åka ALLA grejer. Ska bli kul att bara gå omkring och se allting. Det är rätt magiskt faktiskt. Och jag vill ha en gosedjursStich!! Han är så soeet.

Senaste inläggen

Arkiv