Var ute med Cactusmänniskorna igår! Trodde det skulle bli värsta lugna soireen på någon lugn bar. Tu connais le James Heetfield Bar? Nej det gjorde jag inte, men namnet lät bekant. Var han någon brittisk officer eller något? Yeah. Men det var trevligt att träffa dem igen!

Ikväll ska jag spendera tolvslaget all by my lonesome och sen gå ut med Miriam när hon slutar vid ett. Vilket förmodligen blir kul för det blir det typ alltid!!


Firade ju då jul i London med pappa! Jag åt frukost.China Town på julafton kändes väldigt rätt. Där stötte vi på en härlig julkör, som jag trodde sjöng på dålig engelska medan pappa menar på att det var kinesiska.Vi gick promenad i Regents Park.Shoppade underliga t-shirts i Camden av trevliga brasilianskor. Alla var astrevliga och tuffa, och de sökte folk i flera av "butikerna", gissa om jag blev sugen??Ett antal såna här blev det. Gillar hur världsvant herrarna i baren för sig. Your regular Cary Grants.Vi gjorde rean på Oxford och Regents. Ser ni mig?Vi hann med två Dickensutställningar, en jättefin julmarknad med cheescake och glögg (fast glögg fanns ju överallt), jag hann köpa en massa böcker, lite kläder och bäst av allt en varmvattensflaska (hur har jag levt utan den?). Sen var det dags att åka hem!
Bildbomb. För jag kände för det!Senaste inläggen

Arkiv