Jag fick ju då ett nytt jobb idag. På den där restaurangen jag provjobbade på. Asnajs! nu blir det bara att säga upp sig då. Scary :S

... som precis fixat sig ett provjobb på en restaurang i Paris? JAG! Stolt som fan.

Nu måste jag bara ta reda på när jag kan, och det är ju nog så svårt med tanke på att mina kära patroner inte svarar i telefon och vi inte har elektroniskt schema. Yay!

I alla fall, asnajs. Sen har jag en annan intervju för ett guidejobb nästa vecka med. Det går bra nu liksom ;) Igen. *säljer skinnet innan kamelen skitit i snön*

Annars? Stadigt sjuk är jag. Hela övriga restaurangen med. Freshness. Men det blir till att jobba stängning snart då, ska bara fixa lite krubb först, har ingenting hemma.

För alla gillar fina bilder. Jag har tagit dom själv, not.

Igår gick jag ut med esterna och grabbarna från jobbet. Billy Bobs. Känns fint att ha en kvartersbar i Disney liksom. Blandade öl och drinkar vilket resulterade i en fin baksmälla idag. Gick upp vid nio och gick sedan för att äta frukost med Lea i Val d'Europe. Känner jag min kropp rätt och baksmällan gr över som jag tror så blir det nog Espace Dali i eftermiddag. Das ist alles fur nur tror jag.

Hasta luego!

Senaste inläggen

Arkiv