Igår bestämde jag och Miriam oss för att det var läge att gå ut igen, så vi åkte och köpte dricka. Vad ska vi köpa? Hmm. Tequila är ju alltid en JÄTTEBRA idé.

Det blev så att vi stannade hemma hos Abdul och Alain, våra två favoritbögar. Sen när alla var övertygade om att gå ut hade nämligen sista tåget till Paris gått. Men vi satte oss på bussen till det andra Disney-residencet, Boiserie, för det hände tydligen något där.

Väl där snubblar jag mitt på parkeringen och skrapar knät och garvar som en idiot och sen gick det bara utför antar jag. Vaknade för någon timme sen med bakfylla (första gången på ett bra tag), men den känns som att den borde gå över snart.

Nu ska jag dricka kaffe och äta pasta med burkbolognese. Om Miriam inte är död så ska vi handla mat, reklamera byxor och klippa oss på den otroligt coola salongen i Val d'Europe. Edge tror jag den heter. Den osar mycket Croatian invasion. Borde jag klippa min snelugg igen? i dont know. Den är så ful nu, men det tog så lång tid att få den att växa ut...

Jag har egentligen inget att säga. Idag jobbade jag, kom hem. Somnade med alla kläder på, har inte haft så mycket kläder på mig på länge, vart askallt idag. Sen försov jag mig till middag med Miriam men det är lugnt, vi åt kinamat. Sen gick vi hem. Nu pratar jag med Erik, som tycker jag är oallmänbildad som aldrig hörst Joy Division förut. Det är ju inget fel på dom. Snart ska jag läsa lite och sen sova. Måste upp igen imorgon vid sju. Sen jobb, sen är jag ledig en dag. Fett najs.
Var bara tvungen att nämna det. Det är kul när folk påpekar att jag har en accent på franska. Känns som att accent doesnt even begin to explain vad jag har för franska, så jag tar det som lite blandad komplimang och understatement of the year.

Fick även höra att mitt kära modersmål låter som när Stitch pratar igår. Och att jag har amerikansk brytning på engelska. Fast alla franskar tror att jag är från England.

Det är verkligen Babylon här.

Senaste inläggen

Arkiv